| Forums | Register | Polls | Search | Statistics |
 (?)  
You must be logged in to post content on this forum.
PGenerator & DeviceControl Light Illusion Forums / PGenerator & DeviceControl /  
 

WiFi / Ethernet connectivity issues

 
 
Page  Page 2 of 2:  « Previous  1  2

Author biasi
ZRO
#16 | Posted: 26 Apr 2020 11:25 
you have to click on Cloud and then on "Cloud User" to create a user;once the user is created you have to click on Cloud and then on "Cloud Refresh"

Author zmas
ZRO
Male
#17 | Posted: 12 Nov 2022 14:21 
biasi
Has the root password changed? I'm also having issues with direct ethernet connection and I'm trying to SSH into the PGenerator but I can't get access to root with that password

Author biasi
ZRO
#18 | Posted: 12 Nov 2022 14:55 
The root password is not changed. Which iso are you using?

Author zmas
ZRO
Male
#19 | Posted: 13 Nov 2022 08:30 
I'm using TedCalibrationDisk version of PG 1.3

It's just that I'm having issues connecting the PGenerator to my machine, which is running on a VM on an M1... So ARM CPU and VM double trouble...

Author Omardris
ZRO
#20 | Posted: 13 Nov 2022 11:12 
The PGen version of TedCalibrationDisk uses a different password.
Peter

Page  Page 2 of 2:  « Previous  1  2 
You must be logged in to post content on this forum.
PGenerator & DeviceControl Light Illusion Forums / PGenerator & DeviceControl /
 WiFi / Ethernet connectivity issues

 

 
 
Online now: Guests - 1
Members - 1 [ mrtickleuk ]
Max. ever online: 22 [12 Jul 2022 20:37]
Guests - 21 / Members - 1