Forums

Light Illusion is renowned for the level of support it provides to all its customers, and strives to provide an unmatched level of assistance.

These forums are provided to enable open discussions on all aspects of the Film and TV industry.

 | Forums | Register | Reply | Search | Statistics |
PGenerator & DeviceControl Light Illusion Forums / PGenerator & DeviceControl /

Connection issues with Lightspace

Author PaulWillis
Mono
#1 | Posted: 20 Jun 2019 14:21 
Hi folks,

I can't seem to get my PGen to connect to Lightspace. The IP shows up under 'Server IP Addresses' but always shows '0 available clients' with Network Controller enabled. Tried both Wifi and ethernet and I have managed to get Device Control to connect to the PGen via WiFi, so I'm not sure where the issue is. Firewalls are disabled. I'm assuming the PGen is booting properly, my monitor shows command line booting for 10 seconds or so then it goes to black.

Is there something simple that I'm missing?

Many thanks for any help.

Author PaulWillis
Mono
#2 | Posted: 20 Jun 2019 16:10 
Scratch that...solved it, it was a firewall issue. Borrowed a work laptop riddled with very stubborn Norton protection....

PGenerator & DeviceControl Light Illusion Forums / PGenerator & DeviceControl / Connection issues with Lightspace Top
Your Reply Click this icon to move up to the quoted message
 

 (?)
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.
 
Online now: Guests - 3
Members - 0
Most users ever online: 316 [5 Feb 2020 22:54]
Guests - 316 / Members - 0
 
© Light Illusion - All rights reserved - Privacy Notice