Forums

Light Illusion is renowned for the level of support it provides to all its customers, and strives to provide an unmatched level of assistance.

These forums are provided to enable open discussions on all aspects of the Film and TV industry.

 | Forums | Register | Reply | Search | Statistics |
PGenerator & DeviceControl Light Illusion Forums / PGenerator & DeviceControl /

Welcome to the new PGenerator & DeviceControl support forums

Author Steve
Scene
#1 | Posted: 6 Dec 2018 12:07 
This is where support is provided by Riccardo Biasiotto for his PGenerator & DeviceControl systems.

Steve

Author ConnecTED
Mono
#2 | Posted: 6 Dec 2018 18:15 | Edited by: ConnecTED 

Author silvergt
Mono
#3 | Posted: 8 Feb 2019 02:16 
Looking for some help, I downloaded and installed the PGenerator on a known good Rpi2 and Rpi3 model B as outlined. When it boots all I see is "out of Range" on my monitor. Tried it on 3 different displays with same results. The problem appears to be video output related as I can ping PGenerator and connect to it in Lightspace.
Thanks

Author biasi
Mono
#4 | Posted: 8 Feb 2019 09:04 
I think the problem is about the frequency that is configred at 24hz;you can change it with DeviceControl or editing the file boot.txt on the Raspberry SD Boot Partition (https://www.raspberrypi.org/documentation/configuration/config-txt/video.md)

Author silvergt
Mono
#5 | Posted: 8 Feb 2019 15:26 
Thanks, I used device control to change it to 60hz and it's working now.

PGenerator & DeviceControl Light Illusion Forums / PGenerator & DeviceControl / Welcome to the new PGenerator & DeviceControl support forums Top
Your Reply Click this icon to move up to the quoted message
 

 (?)
Only registered users are allowed to post here. Please, enter your username/password details upon posting a message, or register first.
 
Online now: Guests - 2
Members - 0
Most users ever online: 411 [17 Mar 2015 10:47]
Guests - 411 / Members - 0
 
© Light Illusion - All rights reserved - Privacy Notice